what-we-do

 

 

puk dyrby, Dd

art director + grafisk designer med fokus på den enkle idé. 

"less is more" – en enkel idé, er en stærk idé

 

Hos ADspice hjælper vi nye og gamle virksomheder med at finde eller genfinde sin DNA og tone-of-voice – for bliver virksomheden opfattet som det den ønsker, både i interne- som eksterne værdier?

Vi tager kunden gennem en process hvor vi klarlægger virksomhedens DNA og bryder den ned til en klar visuelt identitet der understøtter og afspejler virksomhedens kerneværdier og målsætning. Med kærneværdierne som grundlag, opbygges virksomhedens corporate visuel identitet, og via en fokuseret brandstrategi er kimen til et styrket brand grundlagt.

adspice – member of Design denmark

Design denmark is an alliance of designers, design thinkers and design businesses, working to promote design in business and society.

ADspice ApS

ADspice ApS er grundlagt i 2009 af art director og grafisk designer puk amalie dyrby. Puk er en passioneret designer der arbejder med udvikling af identiteter og kommunikative platforme både internationalt og lokalt.

Med en overbevisning om at balance mellem et gennemført design, fokuseret strategi og en god kommunikation er grundkimen for at drive en succesfuld forretning frem – arbejder vi med vores faste samarbejdspartnere, for at styrke vores kunders brand position for både små-, mellem- og store virksomheder.