BaseLabet

Puk har fanget de værdier som var vigtige for Bandagist.1 at signalerer – omsorg – kompetence og respekt. De er så stolte af deres nye logo, at ledelsen kan mærke en intern stolthed og glæde hos deres medarbejdere.

”Jahn Fr. – BaseLabet”

Designmanual + elementer

Det var vigtigt at designlinjen havde en klinisk signaleffekt for en medicinsk troværdighed, da Bandagist.1 besidder stor viden og kompetence inden for dette felt. 

De interne kæreværdier – "omsorg", gør at hjertet er tegnet ind i bomærket, mens de eksterne værdier – "medicare" findes i selve bomærkets form – "korset".

Via et samlet designudtryk der afspejler virksomhedens interne og eksterne værdier, skabes stolthed og tilhørsforhold internt, og troværdighed eksternt.

ADspice har designet logo og samlet designlinje herunder font, farve billede- og farve univers – brevlinje, rollup, annonce, folder, illustrationer, tøj, skilte og outdoor matriale.

BaseLabet har stået for virksomhedsstrategi herunder, markedsundersøgelser, interview af målgrupper, samt taget Bandagist.1 gennem et internt lederseminar for at klarlægge visioner, kerneværdier og målsætning.