KASTOFT kommunikation IVS

ADspice står bag den grafiske linje for mit firma, KASTOFT kommunikation. Herunder logo. Forud for arbejdet brugte Puk 45 minutter på at tale sig ind på mig og mine værdier – firmaets sjæl… Og hvad det nu var for noget med den der ulv (logo). En grundighed, jeg sjældent (læs: aldrig) har oplevet. Reaktionerne fra mine kunder er overvældende og positive. Puk ramte plet..

”Henrik Kastoft”

Visuel Identitet

Logoet er udviklet, så det afspejler virksomhedens kerneværdier og samtidig har en stærk genkendelses-effekt. Hele den visuelle identitet er bygget op med fokus på teksten og det skrevne ord.

 

Webdesign

Sitet er designet med en klart defineret brug af store billeder og en et fokus på skrifttyper og det legende skriftsprog. Sitet er programmeret af Rather & Co i TYPO3 med fokus på brugervenlighed.

Besøg sitet her: kastoft-kommunikation.dk

 

A4 Folder

Folderen er designet, så der er en klar genkendelse mellem websitet og folderen. Igen er der fokus på store billeder og en tekst, der tager afsæt i det legende skriftsprog. Folderen er offsettrykt på matbestrøget papir for at opnå et naturlig og autentisk udtryk.